Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
La CUP proposa dues mesures per afrontar la crisis sanitària del Coronavirus a la ciutat de Tarragona

La Candidatura d’Unitat Popular ha traslladat a la Junta de Portaveus la necessitat que es posin a disposició pública la totalitat dels recursos sanitaris i la creació d’una xarxa comunitària solidària amb les persones més vulnerables

13/03/2020 Salut

Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament de Tarragona una Junta de Portaveus extraordinària amb motiu de la gestió municipal davant de la crisi sanitària generada pel COVID-19. La CUP de Tarragona ha proposat dues mesures que considera necessàries per poder abordar la situació, reforçant el sistema públic sanitari i generant dinàmiques de solidaritat comunitària.

La formació ha demanat a Ricomà que insti el govern de la Generalitat a posar a disposició de la sanitat pública tots el recursos sanitaris disponibles. Aquesta iniciativa passaria per que totes les places de la sanitat privada fossin cedides al sistema públic de manera indefinida per poder gestionar la situació actual.

La segona mesura està relacionada amb les tasques de cura de la canalla i la gent gran. En aquest sentit, la CUP ha proposat que s’articuli una xarxa comunitària per tal que totes les persones que estiguin disponibles i que vulguin fer tasques de voluntariat, s’adrecin a les famílies amb criatures petites i a la gent gran. La proposta seria generar una xarxa comunitària per tal de poder garantir la cura de la canalla i a la vegada ajudar a la població més envellida que visqui sola a proveir-los de queviures o productes de primera necessitat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid