Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
COVID-19
El comitè d'empresa de l'Hospital Santa Caterina denuncia que els treballadors han de reutilitzar mascaretes i bates d'un sol ús

El comitè d'empresa creu que l'elevat nombre de sanitaris infectats és a causa de la manca de material de protecció

31/03/2020 Laboral

El comitè d'empresa de l'Hospital Santa Caterina de Salt (Gironès) ha denunciat la manca de protecció per a sanitaris. Els representants dels treballadors afirmen que han de compartir mascaretes de protecció del tipus FFP3 o utilitzar les FFP2 i mascaretes quirúrgiques durant set dies o més. Per altra banda, el comitè ha explicat que els sanitaris han de ruixar les bates impermeables al sortir de l'habitació per netejar-les, quan se suposa que son d'un sol ús. Per això creuen que aquestes bates no tenen el mateix nivell de protecció que quan s'estrenen. El comitè d'empresa apunta a la manca de material com el principal factor de l'elevat contagi de personal sanitari. Actualment, ja hi ha més de 100 treballadors infectats per coronavirus a l'hospital Santa Caterina.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid