Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicat de Guanyem Girona per la citació policial per part de la Guardia Civil de veïnes i veïns de la ciutat
10/01/2020 Drets i Llibertats

Avui que es decreta llibertat per a en Jordi i en Germinal, els dos últims detinguts falsament acusats de terrorisme en l’operació policial del passat 23 de setembre, la ciutat de Girona rep la notícia que com a mínim deu veïns i veïnes són citats a declarar per l’acció de protesta a la Jonquera organitzada pel Tsunami Democràtic. Les persones investigades hauran de comparèixer a la caserna de la Guardia Civil de Girona els propers 14 i 15 de gener al matí.
D’entre les persones citades a declarar la setmana vinent n’hi ha diverses que també van comparèixer a les dependències de la Policia Nacional el passat 19 de desembre, acusades de participar al tall de l’AP-7 a l’altura de Salt tot i que no van participar de l’acció. També torna a estar citat a declarar el membre de la coordinadora de Guanyem Girona.
Des de Guanyem Girona denunciem una vegada més la persecució de tota persona que exerceix lliurement el seu dret a la desobediència civil no-violenta i condemnem la policialització i judicialització d’un conflicte polític.
Guanyem Girona cdemna una nova operació policial que posa a la diana les veïnes i veïns de la nostra ciutat i exigim una vegada més la llibertat de l’Ibrahim i en Charaf -així com de tots els presos i les preses polítics-, empresonats al Puig de les Basses des del passat octubre.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid