Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premsa Comarcal
L’ACPC celebra el Dia de la Premsa Comarcal a Barcelona

L’ACPC celebra el Dia de la Premsa Comarcal a Barcelona

11/12/2019 Comunicació
L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) celebrarà la sisena edició del Dia de la Premsa Comarcal aquest divendres 13 de desembre a l'Auditori del Movistar Centre de Plaça Catalunya, a Barcelona (aquí).

La jornada inclourà la presentació del portal catalunyanews.cat, un nou i ambiciós projecte de l'ACPC per convertir la premsa comarcal en referent a Catalunya; i les conferències de l’activista i empresari Òscar Camps; i la periodista i advocada Bea Talegón.

El programa de la jornadaés el següent
  • 10.00 a 10.30 h. Inscripcions
  • 10.35 a 10.45 h. presentació a càrrec de Francesc Fàbregas Bonet, president de l’ACPC
  • 10.45 A 10.55 h, Obertura a càrrec de Miquel Gamisans, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana.
  • 10.55 a 11.25 h, Conferència ‘Ètica i periodisme’, de Bea Talegón, periodista i advocada.
  • 11.25 a 11.35 h, presentació del site Catalunyanews.Cat.
  • 11.35 a 12.05 h, conferencia ‘Open Arms, activisme i comunicació per a la defensa dels drets humans’ d’Òscar Camps, fundador d’Open Arms.
  • 12.05 h, Clausura a càrrec d’Antoni Molons, secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació.
  • 12.15 h, Brunch pel públic assistent.
Òscar Camps Gausachs (Barcelona, 1963), és un socorrista i empresari català, conegut principalment per ser el fundador i director de Open Arms que ha aconseguit rescatar a pràcticament 60.000 persones d’una mort segura.

Beatriz Talegón Ramos (Madrid, 1983) és una política i jurista espanyola. Actualment és directora d'opinió del Diario 16 i publica articles per a El Plural i OkDiario. També col·labora com a tertuliana a Las mañanas de Cuatro i a Preguntes freqüents de TV3.

El Dia de la Premsa Comarcal va ser instaurat l’any 2014 per l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) amb la intenció de reivindicar un model de comunicació que genera 850 llocs de treball a tot el país i compta amb més de 160 capçaleres de paper i digitals, i que aposta per continuar creixent mantenint el seu compromís amb la informació de proximitat. En cadascuna de les edicions anteriors la jornada va aplegar més d’un centenar de professionals del món de la comunicació ja siguin mitjans, agències de publicitat, administracions, empreses o gabinets de comunicació; i va comptar amb les intervencions de reconeguts ponents com Jaume Roures, Antoni Bassas, Critobal Colon, Sor Lucia Caram, Lluís Bassat, Josep Roca o Jordi de Miquel, entre d'altres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid