Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aquest 11 de Setembre, tothom al carrer...
Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana

...PER L’ABSOLUCIÓ DELS PRESOS I PRESES POLÍTICS, EL RETORN DE TOTES LES PERSONES EXILIADES I PER LA REPÚBLICA CATALANA!

La celebració d’aquest 11 de Setembre té lloc en un moment en què deu representants de la societat civil i membres de l’anterior Govern de la Generalitat fa gairebé dos anys que es troben reclosos injustament per una interpretació abusiva del Codi penal i a l’espera de la sentència del Tribunal Suprem, després d’un judici ple d’irregularitats com així ja ha estat denunciat per diferents entitats i institucions nacionals i internacionals. Això se suma a l’exili d’una part d’aquest Govern i altres persones per manca de garanties jurídiques i en una situació de repressió i persecució per l’exercici els drets polítics bàsics d’expressió, informació, reunió, associació o manifestació. 

És per això que davant la propera commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, des de Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana fem una crida a totes les persones afiliades a CCOO que comparteixen els valors republicans i la voluntat que Catalunya assoleixi la seva independència, -i per extensió a tots els treballadors i treballadores i a la societat en general- a participar massivament en els actes convocats el proper 11 de Setembre. I ho farem per reivindicar, si cal amb més força, determinació i compromís que mai: 

- L’absolució dels presos i preses polítics, el retorn de totes les persones exiliades i l’anul·lació de tots els procediments judicials oberts contra els polítics, càrrecs públics i activistes independentistes. 

- Les llibertats democràtiques, la separació de poders i el lliure exercici dels drets polítics bàsics d’expressió, informació, reunió, associació o manifestació. 

- El restabliment de les lleis progressistes aprovades pel Parlament de Catalunya anul·lades pel Tribunal Constitucional (les lleis d’igualtat home dona, subministrament d’aigua, gas i electricitat a persones vulnerables, impost sobre centrals nuclears, ecotaxa, impostos a dipòsits bancaris, regulació d’horaris comercials, impost sobre pisos buits, llei de consultes populars...). 

- L’exercici del dret d’autodeterminació del poble de català, ja que donar veu a la ciutadania és la millor via per resoldre els conflictes. 

- La República com a via per aconseguir una societat més justa, igualitària, progressista, democràtica, neta i justa. Una societat que estigui organitzada segons els valors de la llibertat, de la justícia, la solidaritat i la cooperació. 

Barcelona, 9 de setembre de 2019 

Valora
Rànquings
  1. Ha mort l'independentista Albert Serra "Sefu"
  2. Walt Disney, l’Amazones, la ramaderofòbia i la desertificació
  3. La guerra no ha acabat
  4. La Intersindical-CSC denuncia que els centres educatius no podran atendre l'alumnat en les condicions necessàries en l'inici de curs
  5. El litoral català s'omple d'estelades per saludar la diada
  6. Poble Lliure estudia presentar-se de nou a les eleccions espanyoles en cas que es tornin a convocar
  7. Embarcacions de tota mena i esportistes omplen el litoral de Catalunya en l'onada per Independència
  8. Ocupants i botiflers units contra el català
  9. Els Premis Princesa de Girona marxen de Girona i reuniran a la família reial a Barcelona el 4 i 5 de novembre
  10. Endavant, Arran, la COS, SEPC, Alerta Solidària i la CUP commemoren la diada sota el lema "Organitzem el poder popular, cap a la independència no hi ha dreceres"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid