Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agressions sexuals
Col·lectius d'arreu criden a concentrar-se a l'AP de Barcelona per demanar justícia per la menor violada a Manresa
08/07/2019 Gènere

Aquest dilluns hi ha prevista una gran concentració a 2/4 de 10 del matí a les portes de l'Audiència Provincial durant la que ha de ser última sessió del judici contra set homes d'entre 19 i 39 anys que estan acusats d'haver violat una menor de 14 anys l'octubre de 2016 a Manresa.

Fiscalia demana per aquests delictes penes d'entre 10 i 12 anys, i penes supletòries a dos d'ells per obstrucció a la justícia -7,5 anys- i per amenaces -1,5 anys. Per la seva part, l'acusació particular, que sí que acusa els processats d'agressió sexual, demana per a ells entre 20 i 25 anys de presó.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid