Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical-CSC guanya les eleccions sindicals de personal docent i investigador a la UAB
21/06/2019 Laboral

La Intersindical-CSC ha guanyat les eleccions sindicals que s'han celebrat durant el dia d'avui, obtenint 15 dels 50 delegats i delegades entre PDI Funcionari i PDI Laboral.   El resultat es pot considerar un èxit, sobretot perquè ha estat la primera vegada que el sindicat republicà s'ha presentat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per cada col·lectiu de PDI els resultats han estat els següents:

PDI Laboral
CGT 10 delegats
I-CSC 7 delegats
CCOO 5 delegats
UGT 3 delegats
CSIF 2 delegats 

PDI funcionari
I-CSC 8 delegats
CCOO 5 delegats
CSIF 5 delegats 
UGT 3 delegats
CGT 2 delegats

Amb els resultats obtinguts avui la Intersindical-CSC esdevé una força sindical destacada entre el personal docent i investigador de les universitats públiques catalanes, ja que actualment compta amb 62 delegats i delegades, amb la distribució, per universitats i col·lectius següent:

Universitat de Barcelona:  PDI-L 2 / PDI-F 3
Universitat Politècnica de Catalunya: PDI-L 7 / PDI-F 9
Universitat Autònoma de Barcelona: PDI-L 7 / PDI-F 8
Universitat Rovira i Virgil: PDI-L 7 / PDI-F 5
Universitat Pompeu Fabra: PDI-L 8 / PDI-F 6

El sindicat republicà considera que la presència a les universitats respon al creixement del sindicat arreu del país i a tots els sectors i és un element molt important ja que de la mateixa manera que les universitats són motor de canvi per a la societat el fet que el sindicalisme republicà, feminista i de classe tingui una forta presència entre el professorat universitari de Catalunya i que el sindicalisme que fins ara ha existit a les universitats no ha estat capaç de lluitar contra els reptes més importants com són la precarietat laboral i salarial de bona part de les plantilles i la manca de recursos per a la recerca que ha perjudicat al PDI de les universitats catalanes.

En el marc de l'educació cal recordar que la I-CSC va obtenir 46 delegats i delegades a les darreres eleccions sindicals de personal docent no universitari, celebrades aquesta primavera i que es va passar de no tenir representació a ser la tercera força.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid