Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Presentació de “Tres dies a la presó” de Jordi Cuixart i Gemma Nierga a Tarragona
15/05/2019 Política

Òmnium Cultural al Tarragonès ha organitzat el pròxim 16 de maig a les 19h a la presentació del llibre “Tres dies a la presó” de Jordi Cuixart i Gemma Nierga. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Campus Catalunya de la URV (Avinguda Catalunya, 35, Tarragona) i l’entrada serà gratuïta.

Per presentar el llibre, comptarem amb una conversa entre el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri de los Rios, i l’autora de l’obra, Gemma Nierga. Un moment únic per conèixer de primera mà com van ser les converses de la periodista amb el president de l’entitat, Jordi Cuixart.

Es tracta del llibre “Tres dies a la presó, un diàleg sense murs”, en què es recullen les converses entre la periodista i el president d’Òmnium Jordi Cuixart. S’hi aborda la trajectòria personal de Cuixart, la convivència a la presó i els fets polítics més rellevants viscuts fins al seu empresonament, i pels quals se li demanen fins a 30 anys de pena. El president reflexiona sobre el seu futur i el seu paper en la lluita per les llibertats civils, la reivindicació dels quals s’ha convertit en el seu principal objectiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid