Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Monogràfic de la revista "Carrer" sobre les eleccions municipals
02/04/2019 Comunicació

La revista de la FAVB Carrer dedica íntegrament el número 151 a analitzar com respira Barcelona a dos mesos de la contesa electoral, quan es compleixen 40 anys de les primeres eleccions després de la dictadura.

Des de diverses perspectives (candidatures, relació entre la institució i els moviments socials, habitatge, desigualtats, seguretat, mobilitat, drets socials, economia, memòria ciutadana, feminisme, acollida, grups de pressió, participació, urbanisme...) s'intenta fer un balanç dels quatre anys de govern i dels reptes per al nou equip municipal que surti de les eleccions del 26 de maig.

Com a primícia, destacar que les associacions veïnals de 63 barris de Barcelona (gairebé un 90% del total) han sintetitzat tres actuacions que consideren prioritàries per a la millora dels seus barris.

Trobareu la revista en paper als punts de distribució habituals o al local de la FAVB

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid