Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Nou intent de despenjar la pancarta "Stop repressió, Catalunya Lliure" a l’antic pont del camí de ferro de Ceret
19/03/2019 Drets i Llibertats

El Comitè de Defensa de la República del Vallespir-Alberes ha denunciat noves degradacions sobre la banderola en contra de la repressió a Catalunya. Una setmana després d’haver penjat una gran banderola amb el lema "Stop repressió, Catalunya Lliure" a l’antic pont del camí de ferro de Ceret, el CDR denuncia que uns desconeguts han intentat despenjar-la, segons informa Ràdio Arrels.

És el tercer cop que es produeixen fets semblants. El CDR del Vallespir estudia la possibilitat de denunciar aquestes degradacions. La banderola ha estat penjada amb el vistiplau de l’ajuntament de Ceret.

 

 


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid