Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judicis
Universitats per la República convoca vaga estudiantil per denunciar el judici de l'1-O

plataforma Universitats per la República se suma a la Vaga General convocada per la Intersindical-CSC pel dia 7 de febrer i crida a tancar els centres estudiantils d’arreu del país.

01/02/2019 Drets i Llibertats

El moviment estudiantil se suma a les mobilitzacions previstes per l’inici dels judici. Poc després de saber la data de la vaga general, Universitats per la República ha fet públic a les seves xarxes socials que convocarà vaga estudiantil. Demanen als estudiants del país que s’organitzin en nuclis i que tanquin els seus centres durant tot el dia de vaga general.

Núria Marín, portaveu d'Universitats per la República, ha denunciat que “ens estan jutjant a tots”. Per això mateix, considera que “cal que des de l’inici del judici, mostrem un clar rebuig a la justícia espanyola”. L'altra portaveu de la plataforma, Núria Nieto, ha afegit que “la vaga és l’inici d’un seguit de mobilitzacions constants” i ha avisat que “els estudiants no ens aturarem”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid