Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21-F
La Intersindical (CSC) ajorna al 21-F la Vaga General

El sindicat opta per posposar la convocatòria prevista pel dia 7 per garantir un major èxit i mobilització massiva.

06/02/2019 Política

La Intersindical (CSC) ha decidit posposar la data de convocatòria de Vaga General (VG) del 7 de febrer pel dijous dia 21. Ho ha fet després de recollir la demanda de l'afiliació, de seccions sindicals i d'agents socials amb l'objectiu d'assolir una resposta massiva i que s'insereixi en un context de mobilitzacions per tots els drets i llibertats. ç

El sindicat ha manifestat el seu agraïment per la resposta de la gent que ha estat treballant per la vaga i per l'esforç realitzat i apunta que "continuem treballant per fer de la vaga l'eina més potent de canvi que té la classe treballadora".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid