Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"

A les 10 del matí s'ha realitzat l'última detenció del matí, la del dependent de la xocoloteria de la plaça Catalunya de Girona "xocopunt", fet que ha obligat a tancar per un breu període de temps la botiga.

16/01/2019 Drets i Llibertats
Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt" (Imatge: Twitter xocopunt) Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt" (Imatge: Twitter xocopunt)
La Policia Nacional espanyola ha detingut aquest matí l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, i l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, tots dos de la CUP, i també ha arrestat 9 suposats membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) i l'organització juvenil La Forja. El compte de Twitter de la CUP Nord-oriental ho han anunciat a les 8:29 quan s'han començat a fer les primeres detencions. Més endavant cap a les 10 del matí s'ha realitzat l'última detenció del matí, la del dependent de la xocoloteria de la plaça Catalunya de Girona "xocopunt", fet que ha obligat a tancar per un breu període de temps la botiga.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid