Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"

A les 10 del matí s'ha realitzat l'última detenció del matí, la del dependent de la xocoloteria de la plaça Catalunya de Girona "xocopunt", fet que ha obligat a tancar per un breu període de temps la botiga.

16/01/2019 Drets i Llibertats
Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt" (Imatge: Twitter xocopunt) Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt" (Imatge: Twitter xocopunt)
La Policia Nacional espanyola ha detingut aquest matí l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, i l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, tots dos de la CUP, i també ha arrestat 9 suposats membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) i l'organització juvenil La Forja. El compte de Twitter de la CUP Nord-oriental ho han anunciat a les 8:29 quan s'han començat a fer les primeres detencions. Més endavant cap a les 10 del matí s'ha realitzat l'última detenció del matí, la del dependent de la xocoloteria de la plaça Catalunya de Girona "xocopunt", fet que ha obligat a tancar per un breu període de temps la botiga.