Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nestlé
La plantilla de Nestlé rebutja el preacord i va a la vaga aquesta nit
23/01/2019 Laboral
Ahir una part del comité d’empresa va arribar a un acord amb Nestlé que des de la CGT consideràvem absolutament insuficient i així ho vam fer saber a la plantilla. Tot i ser l’únic sindicat a l’empresa que es posicionava en aquest sentit, avui la plantilla ha votat en el mateix sentit, rebutjant el text de preacord i decidint anar a la vaga. Aquesta començarà en el torn d’aquesta nit amb inici les 22:00 i finalitzarà demà a la mateixa hora, segons informa la CGT

La plantilla de Nestlé ha patit 8 anys de pèrdues de poder adquisitiu, d’increment en les tasques, ritme de producció i sobrecàrrega de treball, fins que ha decidit prou! Els dos dies festius oferts, sense la mínima recuperació adquisitiva demanada per la plantilla, s’ha demostrat insuficient per assolir un acord raonable.

A la fàbrica de Nestlé a Girona treballen més de 700 treballadores que exporten el 70% de la seva producció a tot Europa.

Aquesta vaga, que esperem massiva i decidida, és només un toc d’atenció a la multinacional per a que comprengui que no es pot esprémer més aquesta plantilla i que cal que avençi en aquells passos que saben perfectament poden aturar el malestar de 8 anys de pressió insuportable.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid