Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diners al carrer
La CUP Tarragona inicia el retorn social a entitats de la ciutat amb la campanya “Diners al carrer”
05/12/2018 Política
la CUP de Tarragona ha presentat en roda de premsa la campanya “Diners al carrer. Activem el retorn social”. Els membres de l’assemblea local Eva Miguel i Joan Manel Burillo i la consellera cupaire Laia Estrada han explicat en què consisteix aquesta iniciativa que ja han dut a terme diverses CUP d’arreu dels Països Catalans.

Miguel ha exposat que la campanya consisteix a finançar tres projectes socials de la ciutat de Tarragona amb els diners provinents del romanent del sou dels dos regidors que la formació té al consistori. L’objectiu és “donar suport i fomentar el desenvolupament d’iniciatives i projectes que, amb voluntat de transformació social a la ciutat o l’entorn més proper, fomentin la participació, l’apoderament i la xarxa entre comunitats i persones”. Cadascun dels tres projectes escollits per votació popular serà dotat amb un màxim de 500€.

Per la seva banda, Burillo ha explicat la calendarització i el funcionament de la convocatòria, que s’explicita en les bases que es publicaran demà dia 5 de desembre al web de la CUP de Tarragona iniciant així la difusió que faran de la campanya fins el dia 16 a través de xarxes socials i mitjans de comunicació. Del 17 de desembre al 14 de gener, les entitats tindran temps de presentar els seus projectes enviant-los a l’adreça de correu dinersalcarrer@gmail.com. El 15 de gener s’exposaran públicament els projectes que una comissió de l’assemblea local haurà avaluat i, del 16 al 25, es podran votar a través de la seva pàgina web. Entre el 26 i el 27 de gener es faran públics els tres projectes seleccionats.

Estrada ha remarcat que aquesta iniciativa és un compromís electoral de la formació i forma part del seu codi ètic, i també que té l’origen en la limitació de sou dels càrrecs electes de la CUP. Ha destacat que pels independentistes és “prioritari que la campanya arribi a totes les entitats de la ciutat per tal que les que hi estiguin interessades hi puguin participar”. Aquesta fórmula, utilitzada per primer cop a la ciutat, segons ha afirmat Estrada “ja s’ha dut a terme per part de la majoria d’assemblees de la CUP amb representació als ajuntaments d’arreu dels Països Catalans” i esperen que la primera edició a Tarragona sigui un èxit de participació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid