Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
300 estudiants estripen la bandera espanyola en l'acte de presentació del grup de suport antifeixistes de la UAB

Acte que s’emmarca dins la campanya "#estripalabandera i SCC apunta, la fiscalia espanyola dispara" que busquen la visualització dels casos de repressió que estan patint 8 estudiants antifeixistes de la UAB

05/12/2018 Drets i Llibertats
“Estripar una bandera: 10 anys de presó?” és l’acte que s’ha realitzat aquest dimarts a la Universitat Autònoma de Barcelona per presentar la campanya del grup de suport dels antifeixtes de la UAB sota el nom #estriparlabandera. En ell han assistit un total de 300 estudiants que han manifestat el seu rebuig contra feixisme i han mostrat el seu suport vers a les estudiants antifeixistes encausades quan al final de l’acte han estripat nombroses banderes espanyoles.

L’acte ha comptat amb els parlaments del diputat Vidal Aragonés per la CUP-Crida Constituent; Maria Rovira, regidora per la candidatura de la CUP de Barcelona; Ermangol Gassiot, Secretari General de la CGT Catalunya; Josep Galván dels 27 i més; entre altres. Finalment, s’ha acabat fent una estripada conjunta de la bandera espanyola.

En els parlaments s’ha fet paler que l’antifeixisme és un punt clau en el nostres dies tenint en compte l’avenç constant de l’extrema-dreta. A més, s’ha deixa’t clar que estripar una bandera no es pot considerar mai cap delicte quan representa l’enquistament del règim feixista del 1978 i mostra l’opressió constant vers el nostre poble. També, s’ha denunciat la repressió que s’està patint en el moviment estudiantil i la persecució de les nostres companyes estudiants antifeixistes per part de la Universitat Autònoma de Barcelona i els Mossos.

Finalment, cal recordar que aquest acte acte s’emmarca dins la campanya "#estripalabandera i SCC apunta, la fiscalia espanyola dispara" que busquen la visualització dels casos de repressió que estan patint 8 estudiants antifeixistes de la UAB. A aquests estudiants se’ls hi demana un total de 10 anys de presó i se’ls acusa de coaccions amb agreujant ideològic, amenaces i ultratge a la bandera per estripar una bandera espanyola davant una carpa de Societat Civil Catalana el passat 16 d’abril. absolució

 

Valora
Rànquings
  1. La professora de l'UdG Esmeralda Úbeda torna a realitzar actes vandàlics unionistes
  2. Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme
  3. Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez
  4. El suport de més de 50 organitzacions i desenes de comitès de suport fan preveure una vaga general massiva
  5. UB per la República se suma a la Vaga General
  6. Universitats per la República interromp el Word Law Congress per denunciar la “falsa justícia” espanyola
  7. La CUP-Crida per Girona denuncia manca de planificació del Departament d'Ensenyament davant del tancament del P3 de l'Escola de Font de la Pólvora
  8. Els Mossos detenen un militant de La Forja en el seu domicili a Badalona
  9. La CUP Mataró fa una crida a la mobilització general en defensa dels drets civils, socials i nacionals
  10. Denuncien que la Generalitat vulgui censurar l'acte de Jose Pàmies a Blanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid