Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga estudiantil
Les Assemblees de Facultat de la UAB decideixen convocar Vaga Estudiantil els propers 28 i 29 de novembre

Els estudiants exigeixen  el Govern i al Conseller Pere Aragonès que contempli la rebaixa del 30% de les taxes universitàries en la partida pressupostaria a universitats d’aquest any.

27/11/2018 Drets i Llibertats
Les Assemblees de Facultat de la UAB han decidit convocar Vaga Estudiantil  els propers 28 i 29 de novembre a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta convocatòria és paral·lela a altres convocatòries de vaga com la sanitària o l'educació obligatòria.

Els principals motius que ens duen a convocar-la són: Posar sobre la taula amb la resta d’actors socials convocants que és urgent un canvi de rumb en les polítiques de la Generalitat de Catalunya. Aquest cop no sortiran soles al carrer, ho faran amb les companyes dels sindicats de professorat d’educació, dels centres sanitaris i del sector públic. L'objectiu és revertir les retallades.

Segons els estudiants de la UAB, durant la crisi les estudiants van viure com s'apujaven els preus de les matrícules universitàries mentre es retallava la inversió en universitats. Fa molts anys que han carregat a les esquenes les conseqüències de les polítiques liberals que els diferents Governs de la Generalitat han anat aplicant.
Els estudiants de la UAB amb aquesta mobilització també denunvien el Govern de la Generalitat, "en la seva tònica general, porta 2 anys menyspreant una demanda que els estudiants portem reivindicant molt temps: LA REBAIXA DEL 30% DE LES TAXES UNIVERSITÀRIES. Actualment, som les que paguem els preus més elevats de tot l’Estat Espanyol i molts estudiants es queden fora de l'accés als estudis superiors".
En aquesta línia exigeixen el Govern i al Conseller Pere Aragonès que contempli la rebaixa del 30% de les taxes universitàries en la partida pressupostaria a universitats d’aquest any.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid