Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte
Mireia Boya i Lluc Salellas parlaran de com "Recuperem Sobiranies" Lloret de Mar

Serà aquest divendres 16 a les 7 de la tarda al Tres Jotes (Centre Caravel·la, Av.Just Marlès 1) de Lloret

14/11/2018 Política

Els portaveus del Secretariat Nacional de la CUP, Mireia Boya, ex-diputada al Parlament i represaliada per manifestar públicament les seves idees i Lluc Salellas, regidor a Girona i diputat a la Diputació Provincial parlaran de com "Recuperem Sobiranies" aquest divendres 16 a les 7 de la tarda. L'acte està organitzat per l'assemblea local de formació.

"A les portes d’un macro judici al dret a l’audoterminació, en una espiral de creixement i tolerància neo-feixista i amb la majoria de sobiranies intervingudes pels estaments dels aparells de l’estat (judicial, mediàtic, financer, legislatiu, executiu, policial i territorial) ens preguntem com Recuperem Sobiranies i revertim aquesta repressió generalitzada en contra de idees i posicionaments divergents amb el model establert", apunta la CUP Lloret de Mar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid