Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agressions feixistes
La CUP Blanes demana formalment a l'Ajuntament posar fi a les amenaces i coaccions contra la llibertat d’expressió

La formació ha demanat a l’alcalde que emprengui immediatament totes les mesures necessàries per denunciar aquestes accions i posar fi a la seva impunitat

23/09/2018 Política

El passat divendres una persona va irrompre a les dependències de l'Ajuntament de Blanes exigint, davant dels treballadors municipals, la retirada de la pancarta "Llibertat Presos Polítics" de la façana de l’edifici, tot amenaçant que si calia ja la retiraria ell mateix.

Aquests fets suposen un nou episodi després dels atacs que l'ajuntament de Blanes ja va patir la setmana passada quan algunes persones van arrabassar en dues ocasions la mateixa pancarta de la façana del consistori amb total impunitat. La pancarta es troba situada a la façana de l’Ajuntament en compliment d’un acord adoptat pel Ple de l’Ajuntament de Blanes.

Ahir tarda la seu de l’entitat Casa del Poble de Blanes també va patir un atac feixista quan un grup de persones van arrancar també amb total impunitat una pancarta republicana de la façana de la seu de l’entitat.

Aquest dissabte la CUP ha demanat formalment a l’alcalde que l'Ajuntament de Blanes emprengui immediatament totes les mesures necessàries per denunciar aquestes accions, posar fi a la seva impunitat i fer front, com a institució i sense fissures, a les amenaces i coaccions contra la llibertat d’expressió a la nostra vila.

Mitjançant un comunicat la formació de l’esquerra independentista ha denunciat aquests fets i ha manifestat el més ferm suport als treballadors i treballadores municipals que van haver d’afrontar aquesta situació d’intimidació mentre es trobaven en el seu lloc de treball, i tot suport i solidaritat a la Casa del Poble de Blanes i a la seva gent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid