Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment popular
Concentració del veïnat a les portes de l’Ajuntament de Berga en suport de l'Alcadessa

A partir d'aquest migdia, comencen a comptar els sis mesos d’inhabilitació de l’alcaldessa de Berga Montse Venturós.

 

04/10/2018 Lema

Coincidint amb la celebració d'un ple a l'Ajuntament de Berga, la Plataforma pels drets polítics i democràtics ha convocat una concentració sota el lema "Rebutgem la inhabilitació de l'alcadesa, omplim l'Ajuntament" davant del consistori en suport de Montse Venturós, ja que no el podrà presidir. La mobilització té com objectiu visualitzar la situació anòmala que ha generat la sentència. L'acte de la protesta serà abans de l'inici del ple, a 3/4 de 8 a la plaça de Sant Pere.

El primer tinent d’Alcalde, Oriol Camps, sembla ser que serà qui presidirà la sessió d'avui i exercirà d’alcalde en funcions mentre no es nomeni un de nou. Per la seva banda, ni el PDeCAT i ERC presentaran cap candidat,  tampoc no ho farà la CUP. Dacant d'aquest situació el nou alcalcade hauria de ser Francesc Ribera ‘Titot’, que es troba en el segon lloc de la llista al darrera de Venturós, però renunciarà. També ho faran tots el membres que es troben a la llista. Aleshores, la llei preveu que s’esgoti el mandat amb un alcalde accidental.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid