Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Poetes dels Països Catalans a Berga per l'alliberament dels presos i el lliure retorn dels exiliats

Berga esdevé durant 3 hores la capital cultural de nació en un clam per la llibertat. 

10/09/2018 Política

L'acte sota el títol "Paraula de Poeta" va omplir de gom a gom el Teatre municipal de Berga. El recital poètic es va combinar amb la música de la Polifònia de Puig-reig i la la interpretació dels presentadors, Joel Joan i Anna Sahun, i una cloenda emotiva de la també actriu Carme Sansa, segons la crònica d'Aquí Berguedà.cat.

Segons aquest mitjà, l’acte ha tingut dos moments àlgids. El primer, a l’equador, quan desenes de persones han pujat a l’escenari, al ritme del Tabal de la Patum, aguantant marcs amb fotografies de les cares dels presos i exiliats. Un cop a l’escenari, la Polifònica ha cantat el Sant Martí del Canigó mentre les fotografies seguien alçades. I el segon, l’apoteòsic final de Carme Sansa, que ha recitat el poema No passaran, d’Apel·les Mestres, amb l’acompanyament del Tabal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid