Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
JJMM2018
La CUP inicia un comptador públic per mesurar el temps que triguen Ballesteros i Villamayor a desvetllar les incògnites sobre els Jocs Mediterranis

La formació demana que es faci públic el cost que tindrà el manteniment de les noves instal·lacions esportives que s’han construït, i reitera la necessitat que es dugui a terme una auditoria de gestió de la Fundació Tarragona 2017 des de la seva constitució fins a dia d’avui, a la major celeritat possible.

06/07/2018 Política

La CUP de Tarragona ha fet arribat una bateria de preguntes adreçades a l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, i al màxim responsable dels Jocs Mediterranis 2018, el conseller Javier Villamayor, amb l’objectiu de desvetllar totes les incògnites derivades de l’esdeveniment esportiu. La formació anticapitalista tem que l’equip de govern del PSC-PP aprofiti l’estiu per tal d’obviar totes les explicacions que deuen a la ciutadania, és per això que iniciaran un comptador de dies per deixar constància del temps que transcorri fins a aconseguir una resposta.

Les preguntes ja havien estat formulades en diverses rodes de premsa i comunicats, però la candidatura d’unitat popular ha volgut traslladar els seus requeriments de manera formal. Les qüestions formulades són en relació al cost total dels Jocs Mediterranis 2018 amb indicació de la quantitat aportada finalment  per cada administració pública i pels diferents patrocinadors, incloent la diferència entre els ingressos pressupostats i els liquidats, així com les despeses indirectes derivades de la celebració de l’esdeveniment esportiu (mantenir instal·lacions obertes més temps, proveir de major assistència sanitària, etc). La CUP també vol saber  el número total d’entrades venudes i el de regalades (indicant quantes corresponen a la inauguració, quantes a la cloenda i quantes a totes les competicions esportives, així com el nombre d’espectadors a cadascuna de les competicions. Una altra qüestió d’interès per a la formació anticapitalista és el detall de contractes a persones físiques derivats dels JJMM2018, doncs tenen constància de situacions altament precàries.

Per últim, la formació demana que es faci públic el cost que tindrà el manteniment de les noves instal·lacions esportives que s’han construït, i reitera la necessitat que es dugui a terme una auditoria de gestió de la Fundació Tarragona 2017 des de la seva constitució fins a dia d’avui, a la major celeritat possible.

 

Valora
Rànquings
  1. Comença a bon ritme la recollida d’avals per formalitzar la candidatura Front Republicà
  2. Detingut a Madrid l'independentista gironí Jordi Alemany
  3. Diversos artistes catalans publiquen un vídeo en suport a Veneçuela
  4. La CUP activarà espais de debat per analitzar la decisió de Poble Lliure
  5. Incendi "premeditat" a Cal Suís d'Esplugues de Llobregat, un espai que dinamitza diversos projectes socials al poble
  6. Si no voto Poble Lliure, com centenars de milers de catalans decebuts, a Espanya i a Europa, no tindrem a qui votar
  7. Poble Lliure decideix explorar una candidatura rupturista a les eleccions espanyoles del 28-A
  8. Nou intent de despenjar la pancarta "Stop repressió, Catalunya Lliure" a l’antic pont del camí de ferro de Ceret
  9. Orange: “Aquí se habla español porque estamos en España”
  10. Independents Per Fornells escolleix els 4 primers candidats mitjançant el procés participatiu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid