Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Obra Cultural Balear demana a la vicepresidenta del Govern que una part de "l'ecotaxa" reverteixi en normalitzar la llengua en l'àmbit turístic
11/07/2018 Drets i Llibertats

El president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Josep De Luis, s'ha reunit aquest dimecres amb la vicepresidenta del Govern de les Illes Balears, Bel Busquets.

De Luis ha proposat a Busquets que una part de l'Import de Turisme Sostenible sigui destinat a normalitzar la llengua catalana en l'àmbit turístic; per exemple, amb cursos dirigits als treballadors de l'hostaleria que, ara mateix, tenen una àmplia oferta en altres llengües com l'alemany o l'anglès però que, sovint, desconeixen la llengua pròpia perquè venen de fora de les Balears.


L'Obra Cultural Balear ha volgut mostrar la seva satisfacció amb la feina feta pel Govern quant a cultura però ha insistit que és necessari fer un esforç i empenyer una mica més les polítiques lingüístiques abans que acabi la legislatura.
De Luis ha oferit el suport de l'OCB al Govern en tot allò relatiu a la defensa dels drets dels ciutadans de les Balears davant de les institucions espanyoles i ha transmès a Busquets la necessitat de fer pinya -institucions i entitats de la societat civil- per una major sobirania i autogovern. 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid