Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Felip VI no demanarà disculpes ni rectificarà, perquè el que pensa és exactament el que va dir el 3 d’octubre"
"Felip VI go home"
26/06/2018 Hemeroteca
Nerea Rodríguez. Foto: El Món Nerea Rodríguez. Foto: El Món

Catalunya mai no ha estat un país especialment monàrquic. Però des del vergonyant discurs de Felip VI només dos dies després del referèndum i de la violència policial, el rebuig d’una gran part dels catalans a la Corona és absolut. I ha fet bé el president Quim Torra anant a Tarragona a la inauguració dels Jocs del Mediterrani. Plantant el rei espanyol també plantava els catalans. I és oportuna la carta d’Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra demanant al monarca una rectificació i un canvi d’actitud en relació a Catalunya. És adient  perquè, de nou, torna a posar les institucions espanyoles en evidència.

Felip VI no demanarà disculpes ni rectificarà, perquè el que pensa -encara ara- és exactament el que va dir el 3 d’octubre. Simplement no ho entén i no es produeix cap mena de canvi perquè no tenen en consideració a una gran part de la ciutadania de Catalunya. I els és igual. De fet, el monarca té previst tornar a Catalunya la setmana vinent. Concretament a un poblet al costat de Girona, ciutat que va patir fortament la violència de la policia espanyola i la Guàrdia Civil l’1-O.

Sense cap mena de rectificació és absolutament humiliant per milers de catalans que el rei espanyol vingui a Catalunya. I aquesta fatxenderia i actitud de supèrbia és el que es volen treure de sobre tots aquells ciutadans que l’1-O van anar a votar, tot i les constants amenaces del govern espanyol. El missatge d'una gran part de ciutadans de Catalunya és clar: “Felip VI marxi a casa”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid