Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifest dels CDR davant la decisió de mantenir el 155 a Catalunya

Recentment el Govern espanyol ha fet pública la decisió de mantenir l'aplicació del 155 a Catalunya.

Aquest gesl consolida el cop d'estai que va començar fa gairebé 7 mesos, quan l'Estai espanyol va acabar amb l'autogovern de Cata­lunya a través de la dissolució del Parlament, el cessament del Govern i la convocatòria d'eleccions.

El menyspreu cap al poble català i cap a la voluntat democràtica expressada reiteradament a les urnes no només és un atac a la llibertat de lots els ciutadans de l'Eslal espanyol, sinó que també és una vergonya -una altra-per a les institucions de la Unió Europea.

La vigència del 155 serveix per reafirmar-nos i per posar sobre la taula que la República Catalana no es podrà materialitzar amb uns dirigents polítics independentistes que com­pleixin i acatin la legalitat espanyola i no donin validesa als resultats del referèndum del pri­mer d'octubre.

El poble català ja va demostrar aquell dia que, malgrat la desmesurada violència poli­cial de l'Estat espanyol, és capaç de resistir i d'aconseguir els seus objectius de forma pa­cífica i desobedient, popular i inclusiva. I ho va demostrar de nou en les vagues generals del 3 d'octubre i del 8 de novembre.

Només a través de la mobilització permanent als carrers serem capaces de fer efectiva la República Catalana i de desbordar un Estat espanyol repressor i demofòbic.

Construïm alternatives des de les assemblees locals i en xarxa arreu del territori. Avancem amb pas ferm cap a la nostra llibertat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid