Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
escola catalana
El "Tingladu" defensa l'escola catalana en el videoclip de presentació de l'edició del 2018

El festival de Vilanova i la Geltrú ha presentat una cançó cantada per nens en què es denuncia la persecució del model educatiu català.

09/05/2018

En un moment en què la qüestió de l’adoctrinament està més sobre la taula que mai, amb la investigació oberta a 9 professors de l'institut El cola Palau de Sant Andreu de la Barca, el festival gratuït de música de Vilanova i la Geltrú ha presentat el seu cartell de l’edició del 2018 amb un videoclip protagonitzat per nens en què esreivindiquen els valors del model educatiu de l’escola catalana.

El lema del Tingladu 2018, que enguany celebra l’onzena edició, és “Adoctrina’t”. Els organitzadors conviden irònicament els assistents a adoctrinar-se en els valors del festival: l’autogestió, la recuperació de l’espai públic, la cultura lliure i la defensa de la llengua catalana. A més, aquest any es fa especial atenció a la defensa de la llibertat d’expressió programant el raper Valtònyc, que ha d’entrar a presó en les properes setmanes.

A banda de l’artista mallorquí, el festival ha programat 18 formacions musicals perquè passin per l’escenari del Tingladu durant els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol a la plaça de l’1 d’octubre (antic parc de Baix-a-mar) de la capital de Garraf. Els
caps de cartell de l’edició d’enguany són Txarango, Zoo i els rapers andalusos SFDK.

També hi seran presents artistes com Xavi Sarrià, La iaia, Joan Miquel Oliver, Pau Vallvé, Gertrudis, Jardin de la Croix, Pupil·les, Copa Lotus, Ovidi4, Judit Neddermann, Intana, Caritat Humana, Miquel del Roig, Ju i la Sidral Brass Band.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid