Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1982- Els 6 acusats de sedició per portar una pancarta independentista surten de la presó

Els 6 acusats de sedició per portar una pancarta independentista surten de la presó

24/04/1982 Tal dia com avui
1982- Els 6 acusats de sedició per portar una pancarta independentista surten de la presó 1982- Els 6 acusats de sedició per portar una pancarta independentista surten de la presó

El 24 d'abril de 1982 els 6 acusats de sedició per portar una pancarta independentista surten de la presó. Carles Castellanos i Ramon Pelegrí van sortir de la presó Model a dos quarts de cinc de la tarda. I Teresa Lecha, Mait Carrasco i Eva i Blanca Serra van sotir de la presó de dones de la Trinitat a les vuit del vespre. 

El 18 de març de 1982 la policia va detenir sis militants d'IPC i dels CSPC, a la comisaria de Via Laietana, sota l'acusació de ser els portadors de la pancarta independentista a la manifestació contra la LOAPA del dia 14 de març, fet que van qualificar de “delicte de sidició” (detinguts sota la legislació especial de la Ley de Defensa de la Democracia, que permetia la incomunicació durant diversos dies). Els detinguts ingressaren a les presons de la Model i la Trinitat de Barcelona i en sortiren 5 setmanes més tard.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid