Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència espanyolista
El veïnat de Sarrià es manifesta per rebutjar la impunitat feixista al barri
29/03/2018 Drets i Llibertats

Gairebé un miler de persones s'han manifestat aquesta tarda a Sarrià per denunciar la impunitat feixista al barri arran de l'incendi perpetrat aquesta matinada a l’Ateneu Popular. Cal recordar que després de l'1-O, l'Ateneu ha patit diversos atacs de caràcter feixista i creuen que està relacionat amb el focus ultradretà de la plaça Artós (a pocs metres de l'Ateneu) i amb els hooligans ultres del RCD Espanyol.

L'incendi provocat ha destruït l'edifici de l'Ateneu Popular de Sarrià, al carrer de l'Hort de la Vila, a la vila de Sarrià de Barcelona. El foc, detectat a les tres de la matinada, ha fet malbé tot l'Ateneu.

Unes fotografies del perfil de Twitter de l'Ateneu Popular de Sarrià mostraven aquest matí la destrucció provocada per l'incendi i unes pintades feixistes (una creu gamada i una cèltica) a l'interior, obra dels autors de l'incendi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid