Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
L'ASM dóna suport al president Carles Puigdemont
03/02/2018 Política
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM), reunida en assemblea general avui dematí al Monestir del la Real, acorda donar suport al president legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, i encoratja la majoria independentista del Parlament català a dur endavant la seva investidura i constituir sense més retard la República Catalana, en compliment del mandat democràtic sorgit de les urnes.

Al mateix temps, l'ASM rebutja i condemna enèrgicament la repressió sistemàtica de l'Estat espanyol, que vulnerant els drets humans més elementals i posant per damunt de tot la dominació colonial, anomenada a Madrid amb l'eufemisme de "unidad de la patria", va agredir brutalment els votants del referèndum de l'1 d'octubre, ha segrestat polítics i dirigents d'entitats civils, ha forçat l'exili del president de Catalunya i ara amenaça els diputats del Parlament de Catalunya amb l'ús de la força bruta i la presó.

Davant aquesta repressió, pròpia d'estats feixistes i totalitaris, fa una crida als representants del poble català a no rendir-se davant les amenaces i a no cometre l'error d'acatar les imposicions, amb la creença equivocada que així s'afluixaran una mica les cadenes. El dia a dia ja demostra que Espanya respon a les claudicacions i renúncies amb repressió i més repressió.

Arribats a aquest punt, l'ASM assenya que "el camí és inequívoc: o República, o República! O caixa, o faixa!" i  sspera que els representants electes del poble català compleixin amb honor i dignitat el deure democràtic que se'ls ha comanat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid