Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Stop Feixisme
Concentració de rebuig a l'agressió feixista a Les Corts de Barcelona

Durant l'acte els mossos d'esquadra han tornat a identificar a un membre del CDR Les Corts

11/02/2018 Drets i Llibertats

Aquest migdia veïns de les Corts de Barcelona s'han concentrat per protestar i denunciar l'agressió feixista patida per una membre del Comitè de Defensa de la República (CDR Les Corts) divendres passat. Durant l'acte els mossos d'esquadra han tornat a identificar a un membre del CDR Les Corts

Divendres passat al vespre una persona, encara per identificar, va amenaçar a una veïna del barri que duia un llaç groc. A continuació la va tirar a terra. A conseqüència de l'agressió, la veïna s'ha lesionat el genoll. El fet ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra i avui presentarà un document del metge per lesions.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid