x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat presos polítics
El poble de Catalunya es mobilitzat als seus barris, viles i ciutats per l'alliberament dels presos polítics

Des de l'empresonament dels Jordis, cada dia hi ha alguna mobilització arreu, ja sigui concentracions, passejades, cantades o enllaçades grogues

08/02/2018 Política

Aquest dimecres remarquem la cantada realitzada a les Corts de Barcelona, seguint una iniciativa del Comitè de Defensa de República. Així com com també la cantada a la plaça del Rei, una activitat que es fa cada dimecres i que la d'avui ha aplegat molta gent, era plena de goma a gom. Aquesta activitat està organitzada pels Comitès Llibertat amb Presos i Represaliats Polítics Catalans

Precisament, els Comitès feien una piulada on deien: "L'himne dels Segadors, amaga la història de la sublevació del poble català i la crida a lluitar contra el rei castellà, Felip IV. Avui ha sonat amb totes les forces a la #PlaçadelRei on cada dimecres gent de pau es reuneix per demanar la #llibertat dels nostres #PresosPolitics".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid