Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat presos polítics
El poble de Catalunya es mobilitzat als seus barris, viles i ciutats per l'alliberament dels presos polítics

Des de l'empresonament dels Jordis, cada dia hi ha alguna mobilització arreu, ja sigui concentracions, passejades, cantades o enllaçades grogues

08/02/2018 Política

Aquest dimecres remarquem la cantada realitzada a les Corts de Barcelona, seguint una iniciativa del Comitè de Defensa de República. Així com com també la cantada a la plaça del Rei, una activitat que es fa cada dimecres i que la d'avui ha aplegat molta gent, era plena de goma a gom. Aquesta activitat està organitzada pels Comitès Llibertat amb Presos i Represaliats Polítics Catalans

Precisament, els Comitès feien una piulada on deien: "L'himne dels Segadors, amaga la història de la sublevació del poble català i la crida a lluitar contra el rei castellà, Felip IV. Avui ha sonat amb totes les forces a la #PlaçadelRei on cada dimecres gent de pau es reuneix per demanar la #llibertat dels nostres #PresosPolitics".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid