x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Carta sobre els meus sentiments després de l'agressió

Unes paraules per expresar els meus sentiments a l´agressió que vaig patir el divendres 9/2/18, a les 19h, al barri de Les Corts on visc:

Ràbia, ràbia i més ràbia. També impotencia i indignació.

Jo sortia de casa a fer un café amb una amiga, caminava pel carrer tranquil.la sense saber que aqueslla tarda seria diferent. De cop, sense tenir temps per a reaccionar, un home va venir i va mirar el llaç groc i em va llençar amb violència al carrer; vaig acabar a l´altra vorera.

També vaig sentir por i en continuo tenint quant surto de casa; por a que torni a passar … a mí o a qualsevol altra ciutadà. Va ser un atac a la meva llibertat i a la de tots.

Amb aquestes paraules vull manifestar, com a dona i com a ciutadana, el meu rebuig a qualsevol agressió, tant per odi com per violencia de gènere.

I, no menys importatnt, voldria donar les gràcies a tots aquells veïns i veïnes i, al CDR Les Corts per a arreplegar-se i manifestar el seu rebuig a l´agressió que vaig patir, malgrat la visita dels mossos amb l´objectiu de dissoldre el grup i identificar a membres del CDR ja que eren més de 19 persones. Lamentable i vergonyós!!

Continuaré duent el llaç groc, continuaré expressant-me en llibertat i seguiré lluitant de manera pacifica per la República de Catalunya.

Regina

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid