Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Carta sobre els meus sentiments després de l'agressió

Unes paraules per expresar els meus sentiments a l´agressió que vaig patir el divendres 9/2/18, a les 19h, al barri de Les Corts on visc:

Ràbia, ràbia i més ràbia. També impotencia i indignació.

Jo sortia de casa a fer un café amb una amiga, caminava pel carrer tranquil.la sense saber que aqueslla tarda seria diferent. De cop, sense tenir temps per a reaccionar, un home va venir i va mirar el llaç groc i em va llençar amb violència al carrer; vaig acabar a l´altra vorera.

També vaig sentir por i en continuo tenint quant surto de casa; por a que torni a passar … a mí o a qualsevol altra ciutadà. Va ser un atac a la meva llibertat i a la de tots.

Amb aquestes paraules vull manifestar, com a dona i com a ciutadana, el meu rebuig a qualsevol agressió, tant per odi com per violencia de gènere.

I, no menys importatnt, voldria donar les gràcies a tots aquells veïns i veïnes i, al CDR Les Corts per a arreplegar-se i manifestar el seu rebuig a l´agressió que vaig patir, malgrat la visita dels mossos amb l´objectiu de dissoldre el grup i identificar a membres del CDR ja que eren més de 19 persones. Lamentable i vergonyós!!

Continuaré duent el llaç groc, continuaré expressant-me en llibertat i seguiré lluitant de manera pacifica per la República de Catalunya.

Regina

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid