Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llengua
El Correllengua continua recorrent territori

El moviment se suma a les accions de protesta organitzades per aquest cap de setmana i modifica algunes de les activitats previstes

21/10/2017 Cultura

El Correllengua arriba a Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Els actes es concentraran al matí i a la nit per poder assistir a la manifestació convocada per la Taula per la Democràcia a Barcelona. 

La flama del Correllengua també arriba a Avià. Fins al diumenge 22, la vila s’omplirà d’activitats per promoure la llengua catalana i homenatjar la il·lustradora i narradora de contes infantils Lola Anglada. A causa dels esdeveniments polítics i socials dels últims dies, l’organització també ha decidit anul·lar la Trobada de Bastoners prevista per dissabte a la tarda.

Roda de Ter i Palafolls també celebraran el Correllengua aquest cap de setmana. A Roda de Ter, el gruix d’activitats es concentraran dissabte amb el ball de butxaca, el sopar popular i el concert amb Raska i L'eskerda.

Palafolls, a més dels actes tradicionals del moviment, fins al 27 d’octubre, es podrà participar en el Concurs del Correllengua. Es tracta de trobar les frases de personalitats de la llengua catalana que hi ha penjades als edificis i equipaments municipals del poble i intentar endevinar-ne l’autor.

Dissabte 21, el Correllengua també passarà per Sabadell Argentona. Diumenge 22, ho farà per Sant Vicenç de Montalt.

Algunes de les activitats del Correllengua es posposen a causa de la situació política i social que viu el país

A causa de la situació d’excepcionalitat i repressió actual, els organitzadors del Correllengua de Badalona, Pallejà, Mataró, Artés i Vacarisses han decidit posposar les activitats del moviment. Properament donarem més informació sobre noves dates. A Sant Just Desvern s’ha programat un vermut i una ballada de Sardanes com a acte únic i simbòlic.

Comunicat del nucli de la CAL de Mataró.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid