Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret a vaga
El BOE d'avui torpedina el dret a la vaga amb l'augment dels 'serveis mínims'

Aquesta 'disposició' del BOE està adreçada en concret a la vaga general convocada per la Intersindical-CSC, aprovada de forma expressa contra el naixement i la defensa de la República catalana.

28/10/2017 Laboral

A banda del cessament de Josep Lluís Trapero com a Major dels Mossos d'Esquadra, el BOE d'avui conté un greu atemptat contra el dret a la vaga, que ha passat inadvertit, i que cap dels dos gran sindicats de l'Estat (UGT i CCOO) han condemnat per ara.

Al BOE avui dissbate 28 d'octubre, l'Executiu de Mariano Rajoy ha fixat els serveis mínims per a una convocatòria general de conviccions en les properes setmanes en l'autonomia comunitària. Es tracta d'un precedent que es pot repetir en qualsevol vaga laboral que es porti a terme a l'Estat a partir d'avui.

Aquesta 'disposició' del BOE està adreçada en concret a la vaga general convocada per la Intersindical-CSC amb una durada de deu dies, del 30 d'octubre al 9 de novembre d'aquest any. En aquest sentit, la Intersindical-CSC ha informat fa poques hores que la "jornada de #VagaGeneral de dilluns 30 d'octubre queda desconvocada. Per resta de dies preavisats anirem informant amb anticipació."

El Govern espanyola va validar mitjançant la seva publicació al BOE els serveis mínims establerts per la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa i Coll, cessada després de la intervenció de la gestió de la Generalitat amb l'aplicació de l'article 155.

El decret estableix uns serveis mínims en transport del 33 per cent a Renfe i del 50 per cent en el metro i els ferrocarrils de la Generalitat en hora punta i del 25 per cent durant el resta del dia. Una rebaixa substancial dels drets dels treballadors, aprovada de forma expressa contra el naixement i la defensa de la República catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid