Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Declararan Enric Millo "persona non grata" a Girona

Enric Milloa serà declarat "persona non grata" a la ciutat de Girona d'aquí a 15 dies a proposta de la CUP i la resta de partits independentistes de la ciutat.

03/10/2017 Política
Segons ha escrit al seu mur de facebook el regidor de la CUP de Girona Lluc Salellas d'aquí 15 dies l'Ajuntament de Girona  declararà Enric Millo "persona non grata" a la ciutat. Salellas ha escrit "Enric Millo seràs recordat com el polític gironí més criminal d'aquest principi de segle. Cap dubte. Com podràs tornar a mirar als ulls dels centenars de veïns i veïnes de Girona que ahir van ferir per ordre teva? Com? Explica'ns-ho. A nivell personal tindré el "petit plaer" de poder votar SÍ a declarar-te "persona non grata" a la ciutat d'aquí a 15 dies (a proposta de la CUP i la resta de partits independentistes de la ciutat)".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid