Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#caputxinada2017
Més de 80.000 estudiants marxen per l’1-O i el Sí

Aquest migdia s’han manifestat a Barcelona més de 80.000 universitaris a la marxa convocada per Universitats per la República en defensa del referèndum i demanant el sí a la independència per aquest 1 d’octubre.

28/09/2017 Política

La marxa ha transcorregut amb total normalitat i sense incidents. S’ha iniciat a la Plaça Universitat amb uns parlament de la portaveu Marta Rosique i missatges de les 15 organitzacions, partits i sindicats que integren Universitats per la República. “Som tants que estan espantats” ha dit Rosique, que ha rebat dient que “davant la vulneració de les nostres llibertats, sortim al carrer i fem campanya!”.

La manifestació s’ha encapçalat amb el lema “que no ens suspenguin la democràcia” i ha recorregut la Gran Via fins a Plaça Espanya, on s’ha girat pel carrer Tarragona fins a la Plaça dels Països Catalans. Universitats per la República ha volgut acabar la manifestació al davant de l’estació de Sants repartint cartells perquè com ha denunciat el portaveu Jordi Vives “no ens han deixat fer campanya amb normalitat però nosaltres diem que no ens aturaran i farem campanya fins arribar a l’1 d’octubre!”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid