Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-0
El claustre de UdL accepta les esmenes dels estudiants en defensa del referèndum
27/09/2017 Política

La Universitat de Lleida (UdL) ha aprovat avui en Claustre extraordinari una declaració institucional sobre "els greus esdeveniments succeïts a Catalunya en els últims dies". La sessió ha donat llum verda al document amb prop del 70% dels vots favorables. Han estat 79 sufragis a favor del sí, 23 del no, 9 abstencions i 3 nuls.

El claustre de la Universitat de Lleida (UdL) ha acceptat diverses esmenes dels estudiants en la línia de donar suport al referèndum d'autodeterminació en una declaració institucional sobre "els greus esdeveniments succeïts a Catalunya en els últims dies".  Entre les esmenes cal remarcar la de situar el referèndum  "com a eina per poder exercir el dret del poble català a decidir el seu futur col·lectiu", un dret que ja va ser ratificat pel claustre de la UdL el 30 de maig del 2014.

Aquest punt de suport explícit a l'1-O ha rebut 60 vots a favor, 34 en contra (entre ells el del rector) i 5 abstencions i ha arrencat els aplaudiments a la sala. L'esmena ha estat presentada per la professora Maria Àngels Cabassés. Al final el dpcument s'ha aprovat amb 79 sufragis a favor del sí, 23 del no, 9 abstencions i 3 nuls.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid