Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#REFERÈNDUM
L’Estat espanyol persegueix tot el correu postal relacionat amb l’1-O

La Guàrdia Civil requisa notificacions de les meses de l'1-O a la seu d'Unipost de Terrassa alhora que Correus paralitza tots els enviaments relacionats amb el referèndum

19/09/2017 Drets i Llibertats

Avui desenes de persones s’han concentrat davant del centre de missatgeria Unipost de Terrassa i han denunciat l'actuació de la Guàrdia Civil (que ha requisat notificacions de les meses de l’1-O) repartint clavells i cantant 'Els segadors' i 'L'estaca'. El partit independentista Poble Lliure també va denunciar ahir a les xarxes socials que Correus ha bloquejat l'enviament del núm 6 de la seva publicació "La Veu" (a la portada es pot llegir "Octubre 2017: Guanyem la República"). A més a més Correus ha “aparcat” als seus magatzems la revista d’Òmnium Cultural i diverses revistes que contenen alguna referència del referèndum.


A principis d'agost Llibertat.cat va ser el primer mitjà de comunicació català en informar d’aquesta persecució del correu postal de l’1-O que a llavors es realitzava mitjançant ordres orals de la direcció de Correus a moltes de les seves oficines i que a partir del 13 de setembre ja es va fer de forma oficial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid