Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VENEÇUELA
Confisquen caixes de diners al cotxe de l'opositora veneçolana Tintori

La policia va trobar 200 milions de bolívars en efectiu al cotxe de Lilian Tintori, opositora veneçolana i dona del també opositor Leopoldo López. Tintori s'havia de reunir amb Mariano Rajoy a Madrid la setmana vinent.

03/09/2017 Internacional

Lilian Tintori, opositora veneçolana i dona del també opositor Leopoldo López, ha admès que la policia ha trobat 200 milions de bolívars en efectiu al seu cotxe i ha explicat que es tracta d'uns diners per a "despeses familiars urgents" de la seva "àvia que té 100 anys i està hospitalitzada des de fa dies ".

Segons es pot veure en les imatges publicades en diversos mitjans, els diners es trobaven guardats en feixos de bitllets ben ordenats en caixes dins el cotxe. Segons el tipus de canvi que se li apliqui als diners, l'equivalent en euros podria arribar als 17 milions (Banc Central de Veneçuela).

D'altra banda, ahir el govern espanyol va emetre un comunicat de suport a Lilian Tintori (a qui descriu com a "defensora dels drets humans i dona de pres polític") que s'havia de reunir amb Mariano Rajoy a Madrid la setmana vinent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid