Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua 2017 a Tragó de Segre i Alforja
02/08/2017 Cultura

Del dia 3 al 5 d'agost, el Correllengua se celebrarà a Tragó de Segre. A més de les activitats tradicionals del moviment com són la lectura del Manifest i l'encesa de la Flama, també es durà a terme l'acte d'entrega de guardons del III Premi Guillem de Belibasta,  a la plaça del Vall, i la xerrada "Els noms de lloc: una font de coneixements" a càrrec de Josep Espunyes, al Centre Cívic. Podeu veure elprograma d'actes complet al web.  

Durant el mes d'agost, el moviment també passarà per Alforja. Del 13 al 19 d’agost, el carrer de la Font estarà engalanat amb preguntes i paraules relacionades amb els noms del TEMPS d’Alforja. El dissabte 19 d’agost, dia oficial de la festa, es podrà visitar una exposició de fotografies dels noms del temps i les exposicions impulsades per la CAL  “20 anys fent viva la flama de la llengua” i “Lola Anglada: art, resistència i compromís”. Podeu veure elprograma d'actes complet al web. 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid