x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
ELA, el primer sindicat d'Euskal Herria, aprova una resolució de suport al referèndum de l'1 d'octubre

El sindicat abertzale LAB ja va aprovar una altre resolució en el seu congrés del 25 i 26 de maig passat.

16/06/2017 Política
Aquest divendres, Eusko Langileen Alkartasuna(ELA) ha aprovat una resolució de suport al referèndum d'autodeterminació de Catalunya que tindrà lloc el proper 1 d'octubre. En aquest resolució, el sindicat amb més representació a Euskal Herria, expressa el suport inequívoc al referèndum de l'1 d'octubre, reconeixent explícitament el dret del poble català a l'Autodeterminació, i també exigeix al govern espanyol que deixi d'amenaçar a la majoria catalana favorable a aquest dret.

Amb aquesta resolució, la majoria sindical basca formada per ELA i LAB, han mostrat recentment el suport públic a la celebració del referèndum i s'han manifestat públicament favorables a la independència de Catalunya. El sindicat abertzale LAB ja va aprovar una altre resolució en el seu congrés del 25 i 26 de maig passat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid