Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Convocatòria ciutadana oberta a Nou Barris de Barcelona "Per la convivència"

Aquest divendres 12 de maig a partir de les 19 hores

11/05/2017 Drets i Llibertats
Diverses entitats i veïns de Nou Barris han fet una convocatòria ciutadana oberta per la convivència als barris. L'acte se celebra aquest divendres 12 de maig a partir de les 19 hores, i constarà de:

19 hores: Batucada i cercavila amb els Tocanassos de la Guineueta (a la “R”, monument als altres catalans de la Via Júlia)
20 hores: Acte per la convivència a la plaça Ángel Pestaña (lectura d'un manifest sobre la convivència veïnal, jocs del món, música i te)
22 hores: Final de festa amb concert del grup de blues Snail Juice Band (casal de barri de Prosperitat)

En el context d'aquest acte,   cal remarcar que 30 entitats de Prosperitat i de Nou Barris han signat un escrit de suport a l'obertura d'un centre de culte musulmà que la comunitat islàmica de Nou Barris vol obrir al carrer Japó de Prosperitat, que podeu consultar en aquest enllaç.

També remarquem de denúncia, signada per l'Associació de Veïnes i Veïns de Prosperitat i per la Xarxa 9 Barris Acull, sobre la ingerència de grups intolerants i islamòfobs en aquest conflicte, que podeu consultar en aquest altre enllaç.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid