Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#jofaigObjecció
Cal Temerari de Sant Cugat del Vallès engega la campanya d’Objecció fiscal a la despesa militar

Dijous 6 d’abril a les 19.30h a Cal Temerari es donarà el tret de sortida a la campanya d’Objecció fiscal a la despesa militar, coincidint amb l’inici de la campanya de la declaració de la renda de 2016.

05/04/2017 Drets i Llibertats

La campanya començarà amb una xerrada de la periodista santcugatenca, Arantza Diez, directora del documental 'To Kyma, rescat al mar Egeu' emès a TV3. D’aquesta manera es vol posar en relleu històries reals i de plena actualitat que tenen lloc com a conseqüència de les despesa militar dels estats.

En paral·lel, i a través de les xarxes socials sota l’etiqueta #jofaigObjecció, durant les properes setmanes s’aniran presentant desenes de santcugatencs com Arantza Diez, Èric Gomez, Guim Pros, Asun Reyes o Kevin Fisher que han volgut posar la seva cara per motivar a la ciutadania a fer Objecció fiscal per no dedicar part dels seus recursos a finançar la guerra i fer-ho públic compartint el seu motiu amb el hashtag de campanya.

Fer objecció fiscal a la despesa militar és responsabilitzar-se dels propis diners, evitar que serveixin per finançar l'exèrcit espanyol i, per contra, destinar-los a projectes socials de construcció de pau. Fer-ho és senzill i, tot i estar fent una acció de desobediència civil, no hi ha precedents de sancions o multes com a tal.

Mentre no es publica el programa de l’Agència tributària per a fer la declaració de la renda online és important que tots aquells que vulguin fer objecció fiscal no acceptin l’esborrany de la declaració de la renda que envia el Ministeri d’Hisenda.

Per rebre suport per fer Objecció fiscal es pot demanar assessorament personalitzat a contacte@caltemerari.cat o participar del Taller per aprendre a fer Objecció fiscal el proper dilluns 15 de maig a les 19h a Cal Temerari, a càrrec de Xabier Araujo, membre del Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC).

Cal Temerari promou aquesta campanya junt a la Universitat Internacional per la Pau (Unipau), Procés Constituent (PC) i el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC).

Com fer objecció fiscal en 5 passos

http://caltemerari.cat/objeccio-fiscal

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid