Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bon veí
16/04/2017 Àngel Soro
Àngel Soro, advocat, cantautor i activista cultural de les Terres de Ponent Àngel Soro, advocat, cantautor i activista cultural de les Terres de Ponent

Per Àngel Soro, advocat, cantautor i activista cultural de les Terres de Ponent

Si comencem a pensar massa, podem concloure, que les filtracions que apareixen als mitjans són ben estranyes. Hi ha cops que no saps ben bé que pensar, si s’ho han manegat els rivals polítics o si és una estratègia bruta i barroera dels propis afectats per la filtració per recaragolar la posició de víctima i encobrir el seu veritable tarannà d’agressor. Si potser és algú que s’ha infiltrat com un xai sent un llop, en aquests casos, un llop entre llops. La cosa està complicada amb aquests il·lusionistes professionals.

Ai Bon veí! Quina n’has fet! T’han destapat una estratègia rància que fa una ferum a xerri que tomba. La veritat es que a moltes de nosaltres no ens has sorprès ni un xic. Ja ho sabem que quan us reuniu per sopar aneu traçant l’esquema d’adaptació al medi i aneu ordint la trama amb la cadena que ens clavareu als turmells. Ja us coneixem bé, estimat veí meu. Encara que siguis Bon veí, els vostres gossos ja ens han mossegat moltes vegades.

Encara teniu un exèrcit de seguidors abraçats a la barretina, això si, cada cop més minvats en nombre. No has d’estar preocupat per tant de màrqueting demolidor. Vosaltres si veieu que la cosa no va bé, presenteu un candidat autonomista, senyera en mà i promesa d’engrunes per la caixa. Si veieu que la cosa tira pel dret i que es pot aconseguir, fitxeu si convé un cupaire despistat i el maquilleu d’escolanet català enfadat i el proposeu. I si veieu que la cosa no s’acaba de definir en res concret, busqueu un candidat sense posició concreta, un d’aquells tan vostres, nacional barcelonista, amb un català nasal i que conegui com fer ballar les paraules; que si una “Catalunya forta mirant al futur”, que si “la veu del poble”, i tots els missatges buits que heu anat utilitzant durant tants d’anys.

Tranquil Bon veí. Aquest mes t’han superat a l’ascensor.

T’han superat aquells que han obert un compte d’una xarxa social que diu així:

“Cuenta en memòria de Carme Chacón en apoyo de su amiga y futura secretaria general del Psoe Susana Diaz”. Això regat amb dues fotos de la Susana, la bona veïna de baix, acompanyada de la difunta Carme, la veïna que va marxar a Madrid. Torna-hi. No passa res. Neteja les ulleres si vols. “En memòria de Carme Chacón en apoyo de su amiga y futura secretaria...”.

Crec que només us puc definir amb una frase del gran Elvis, “Awamba baluba balambambú”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid