x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xenofòbia
Pintades xenòfobes contra el mural "Refugees Welcome" del CRAC de Rubí
09/01/2017 Drets i Llibertats

Un mural a favor dels refugiats a Rubí va aparèixer empastifat amb una pintada aquest diumenge al matí. Al "Refugees Welcome" del mural de l'entitat, uns desconeguts hi van escriure un "not" per canviar-li el significat i les sigles "ISIS", amb la finalitat d'associar els refugiats i immigrants amb l'integrisme islàmic.

El mural a favor de l'acolliment dels refugiats va ser creat el març del 2016 i està a l'entrada del CRAC, el Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals, un centre popular de Rubí que entre altres activitats va aportar els beneficis del quinto de Nadal a la campanya Rubí Acull. A la foto, s'hi pot observar també el mural lateral a favor de la consulta del 9-N.

En una piulada el col·lectiu Rubí Acull ha informat del fet i del caràcter racista de la pintada: "A alguns ignorants embruten murals amb la seva estupidesa racista. Mentrestant a les fronteres de la UE refugiades moren de fred."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid