Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Candidatures de la Garrotxa signen la “Declaració de les candidatures contra el feixisme i la xenofòbia”
14/05/2015 Política
Candidatures de la Garrotxa signen la "Declaració de les candidatures contra el feixisme i la xenofòbia" Candidatures de la Garrotxa signen la "Declaració de les candidatures contra el feixisme i la xenofòbia"
La Unitat contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa (UCFR) convoca aquest divendres, 15 de maig, a les 19:00 davant l’Ajuntament d’Olot, als caps de llista de les formacions polítiques que presenten candidatura a les eleccions municipals, a signar públicament la "Declaració de les candidatures contra el feixisme i la xenofòbia".

També es donarà difusió a les més de 120 adhesions d’entitats i persones a títol individual de tota Catalunya que han signat el Manifest "No volem feixistes als instituts públics d'Olot, ni enlloc!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid