Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
L’ANC s’implica en les reivindicacions per un país sense racisme i un territori cohesionat

Se suma a la manifestació en contra del feixisme i la islamofòbia i a la reclamació del territori per la gratuïtat de l’autopista AP7

15/03/2016 Drets i Llibertats

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) participarà aquest dissabte 19 de març (Estació de França, 17.00) en la manifestació convocada per la plataforma ‘Unitat contra el feixisme i el racisme’, emmarcada en les jornades internacionals contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia impulsades per moviments unitaris arreu d’Europa.

L’ANC se sumarà a la mobilització sota el lema: La solidaritat és la tendresa dels pobles, units contra el Racisme #RefugeesWelcome per defensar un model de país inclusiu, democràtic, lliure i socialment just.

El mateix dissabte al matí (de 12.00 a 13.00), l’ANC també se sumarà als talls de la N-340 per demanar la gratuïtat de l’autopista AP7, una reclamació de diversos territoris que s’han coordinat per a organitzar una mobilització simultània a tres punts de convocatòria diferents:

Punt 1: Rotonda de Coma-Ruga (organitzat pels alcaldes del Pacte de Berà), punt 2: Rotonda del Perelló (organitzat pels Alcaldes de l’Ebre), punt 3: Les cases d’Alcanar (organitzat pel Moviment Veïnal en Defensa de la Gratuïtat de l’AP-7).

Com a moviment aglutinador i transversal que és, l’ANC està dedicant aquestes setmanes a desplegar la campanya ‘Endavant República’ pel territori mentre que, en paral·lel, s’estan estudiant les accions estratègiques que cal desenvolupar per ampliar al màxim la majoria social favorable a la independència.

Enguany, les línies generals d’actuació per als diferents escenaris previsibles, i les accions a fer per cadascun dels principals actors d’aquesta fase del procés d’independència, es sotmetran a votació en l’Assemblea General Ordinària del pròxim 17 d’abril que se celebrarà a Manresa.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid