Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vagues
La Marea Blanca de Catalunya dóna suport a les vagues a Ensenyament

Acompanyarà en tot moment a les accions que acordi l’Assemblea Groga , "moviment amb qui fraternalment   colze a colze sortirem al carrer en defensa dels drets fonamentals a la salut i l’educació, i d’uns serveis públics dignes, universals i de qualitat"

16/01/2017 Educació

La Marea Blanca de Catalunya dóna suport a les vagues al sector d’ensenyament del 18 de gener i del 9 de febrer i convida a la ciutadania a incorporar-se a les mobilitzacions tant dels dies anteriors com dels mateixos dies de les vagues.

Pel proper 18 de gener la CGT ha convocat una vaga al sector d’ensenyament #18GVAGAEnsenyament durant la tramitació dels Pressupostos de la Generalitat del 2017 al Parlament de Catalunya . Per altre banda , USTEC, UGT , CCOO i el Sindicat de Professors de Secundària han anunciat una vaga a les escoles públiques pel dia 9 de febrer .

"L’educació és alhora un dret fonamental de la ciutadania i també un determinant de la salut . Les retallades en educació han minvat doncs tant el dret mateix a l’educació com el nostre futur . En una situació de crisis econòmica i social com la que fa anys que patim. el Govern de la Generalitat ha reduït les partides socials entre un 10 i un 40% , just quan més polítiques socials calen en canvi han optat per insistir en polítiques destructores de l’estat del benestar i en privatitzacions dels recursos públics, que són de tots" puntualitza la plataforma

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid