x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions 18-G i 9-F
La CUP-CC dóna suport a les mobilitzacions i vagues en defensa de l'escola pública

"L'educació és una qüestió central en la nova República que volem construir, i veiem el debat en relació al que hauria de ser el darrer pressupost de l'autonomia una oportunitat per a revertir retallades i millorar les condicions de vida de la població."  ha manifestat

11/01/2017 Educació

La CUP-CC ha anunciat el seu ple suport a les mobilitzacions i vagues sindicals i de la comunitat educativa en defensa de l'escola pública, a propòsit del debat de pressupostos 2017, tot i remarcant "les principals qüestions sobre les quals vol fer èmfasi la formació i que justifiquen la crida a la mobilització i la participació de tota la comunitat educativa en les vagues del proper 18 de gener i del 9 de febrer.

En concret serien: "La necessitat de potenciar l'escola pública en relació a la concertada, lligada a la necessitat de revertir les externalitzacions: denunciem els concerts amb escoles elitistes i segregadores, i aprofitem per denunciar també el procés de segregació en la Universitat que també cal revertir.

En relació a la qualitat educativa, l'equitat i la igualtat d'oportunitats, posem l'accent en la necessitat de millorar les ràtios i reduir els desdoblaments, revertir la segregació, millorar la inclusió i l’atenció a la diversitat.

Sobre els drets i les condicions laborals de les treballadores de l’ensenyament públic: cal incrementar el professorat, ajustar les hores lectives, garantir substitucions i revertir les externalitzacions.

I en el terreny de les inversions, cal garantir la dotació necessària en l’ensenyament secundari i revertir centres de primària en barracons."

Ho fa amb l'objectiu de reforçar "l'aposta pel referèndum, el procés constituent i la necessitat d'un rescat social"

Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. Una dona denuncia un guarda de seguretat que ahir la va ferir al cap amb la porra a l’estació de l’AVE de Girona
  7. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  8. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  9. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid