x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions 18-G i 9-F
La CUP-CC dóna suport a les mobilitzacions i vagues en defensa de l'escola pública

"L'educació és una qüestió central en la nova República que volem construir, i veiem el debat en relació al que hauria de ser el darrer pressupost de l'autonomia una oportunitat per a revertir retallades i millorar les condicions de vida de la població."  ha manifestat

11/01/2017 Educació

La CUP-CC ha anunciat el seu ple suport a les mobilitzacions i vagues sindicals i de la comunitat educativa en defensa de l'escola pública, a propòsit del debat de pressupostos 2017, tot i remarcant "les principals qüestions sobre les quals vol fer èmfasi la formació i que justifiquen la crida a la mobilització i la participació de tota la comunitat educativa en les vagues del proper 18 de gener i del 9 de febrer.

En concret serien: "La necessitat de potenciar l'escola pública en relació a la concertada, lligada a la necessitat de revertir les externalitzacions: denunciem els concerts amb escoles elitistes i segregadores, i aprofitem per denunciar també el procés de segregació en la Universitat que també cal revertir.

En relació a la qualitat educativa, l'equitat i la igualtat d'oportunitats, posem l'accent en la necessitat de millorar les ràtios i reduir els desdoblaments, revertir la segregació, millorar la inclusió i l’atenció a la diversitat.

Sobre els drets i les condicions laborals de les treballadores de l’ensenyament públic: cal incrementar el professorat, ajustar les hores lectives, garantir substitucions i revertir les externalitzacions.

I en el terreny de les inversions, cal garantir la dotació necessària en l’ensenyament secundari i revertir centres de primària en barracons."

Ho fa amb l'objectiu de reforçar "l'aposta pel referèndum, el procés constituent i la necessitat d'un rescat social"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid